Cadouri & Avantaje

Vrei să devii reprezentant Oriflame? Atunci este important să cunoști avantajele, reducerile și cadourile pe care le poți primi în calitate de consultant Oriflame.


 

  •  În primul rând, oricine peste 16 ani poate deveni reprezentant Oriflame. Dacă nu ai împlinit încă 18 ani, îți trebuie acordul părintelui tău. Înregistrarea este GRATUITĂ. Dacă ai mai fost reprezentant Oriflame și nu ai mai dat comenzi de minim 1 an de zile, te poți înregistra din nou (asta dacă nu ai avut vreo factură restantă și neplătită)

 

  • Ce discount-uri ai? Reducerile tale încep de la 70 lei. Poți da și comenzi mai mici, dar nu se va aplica discount-ul. Ori de câte ori plasezi o comandă, vei beneficia de aceste reduceri (chiar dacă ai o comandă acum și următoarea peste 7 luni de zile). Discount-ul tău se aplică la ORICE produs, indiferent că este vorba de genți, accesorii, produse din flyer, etc.

Reprezentant Oriflame Tentant?

 

IMPORTANT: Dacă se întâmplă să NU ai comandă în fiecare campanie, nu e capăt de lume. Plasezi comenzi doar când dorești.

  • Ce cadouri primești? Poți beneficia de PROGRAMUL DE BUN VENIT, unde primești premii în primele 3 campanii de la înscriere. Vezi programul de bun venit din această campanie CLICK-AICI. După parcurgea acestuia, te poți încadra în campanii de LOIALITATE. Cadourile din loialitate, se oferă bineînțeles, consultanților fideli și constanți. Vezi programul actual CLICK-AICI, împreuna cu alte detalii. Câteva dintre premiile oferite de-a lungul anilor în campania de loialitate sunt: uscător de par, ceasuri, parfumuri, eșarfe, rucsac/geantă, etc.

 

  • Livrarea comenzii se poate face la domiciliu (7-10lei, în funcție de valoarea comenzii tale) sau la unul din sediile din orașul tău. Plata se face ramburs sau cu cardul online când dai comanda. Poți avea și termen de 18 zile de plată, dar trebuie o copie a buletinului și completarea unei fișe.

 

  • De fiecare dată, în colet, vei primi catalogul următor.

 

  • Îți poți comanda cataloage suplimentare, mostre și alte materiale ajutătoare.

 

  • Catalogul se schimbă o data la 3 săptămâni, deci sunt 17 cataloage/an. Asta înseamnă mai multe șanse să faci bani.

 

  • Poți înscrie și tu, la rândul tău, oameni care să facă comenzi. Devii sponsor, ceea ce înseamnă  că primești cadouri, excursii gratuite și bani în plus.

 

  •  Există training-uri online, pe contul tău, cât și training-uri la sediu, susținute de către specialiști Oriflame (make-up, vânzări, skin care, wellness).

 

Dacă dorești să devii reprezentant Oriflame, te poți înscrie la acest link: CLICK-AICI.  După înregistrare, poți citi și articolul CUM PLASEZI PRIMA COMANDĂ.