Programul C05 BUN VENIT Oriflame

Programul C05 bun venit Oriflame din această campanie este unul extrem de bun. Pentru mine este încă un motiv în plus pentru a-mi mări echipa. Motivația principală este cea financiară, iar aceste cadouri reprezintă niște bonusuri bine venite atât pentru mine, cât și pentru cei care aleg să se alăture Oriflame. Cu fiecare campanie de recrutare în care primim cadouri, îmi dau seama că sunt în compania potrivită. Hai să vedem ce primesc noii consultanți în programul C05 bun venit Oriflame.

Pasul 1 (Catalogul 5)

Înscrie-te la Oriflame, cumpără produse în valoare de 150 lei din Catalogul 5. Alege Deodorantul spray Excite Force sau Deodorantul spray Love Potion și îl vei primi pentru numai 5 lei o dată cu prima comandă din campania următoare.

Dacă omiți să adaugi la comandă codul produsului cadou, vei primi automat Deodorant spray Love Potion, pentru numai 5 lei. Atenție! Dacă în Pasul 1 alegi produsul pentru femei, atunci și în ceilalți 2 pași vei primi produsele destinate femeilor. Aceeași condiție se aplică și în cazul produselor destinate bărbaților.

Pasul 2 (Catalogul 6)

Revino în campania următoare, cumpără produse în valoare de 250 lei din Catalogul 6. Vei primi parfumul Excite Force sau parfumul Love Potion, în comanda din Campania 7, pentru numai 7 lei.

Atenție! Dacă în Pasul 1 ai ales produsul pentru femei, atunci vei primi automat produsul din categoria destinată femeilor. Aceeași condiție se aplică și în cazul produselor destinate bărbaților.

Pasul 3 (Catalogul 7)

Rămâi alături de noi și în cea de-a treia campanie și cumpără produse în valoare de 350 lei din Catalogul 7. Vei primi Setul ceas de dama și brățară sau Setul ceas bărbătesc și baterie externă, o dată cu comanda din Campania 8 pentru numai 10 lei.

Ce părere ai despre aceste cadouri? Dacă te tentează să încerci să strângi comenzi pentru a realiza cei 3 pasi din programul C05 de bun venit Oriflame, completează acest formular pentru a-ți crea gratuit un cont de client. După completarea formularului, îți recomand să citești și acest articol  în care vei afla toate avantajele unui cont Oriflame.

Te invit să urmărești și un video de prezentare al acestor produse. Îți urez succes și te aștept cu drag în echipa mea!

Ți-ar putea plăcea și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *