Cadouri de bun venit Oriflame C09-C10

Când se apropie vara, știu sigur că urmează să primim cadouri spectaculose din partea companiei Oriflame. Nici acum așteptările nu mi-au fost înșelate și se pare că vara asta va fi una gold.  Aceste cadouri de bun venit Oriflame al verii ne duc cu gândul la vacanțe elegante, cu arome subtile de flori de portocal. Cel puțin, așa mi se pare mie.

Este un motiv în plus să devii consultant Oriflame, să arăți catalogul, să strângi comenzi și să câștigi cadouri și bani. Iată ce cadouri de bun venit Oriflame vei primi în această perioadă.

Pasul 1
Înscrie-te la Oriflame, cumpără produse din Catalogul 9 sau 10 (în funcție de campania în care te-ai înscris) în valoare de 150 lei și vei primi crema de corp parfumată Giordani Gold Essenza pentru numai 10 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania imediat următoare.

Pasul 2
Revino în campania imediat următoare, cumpără produse în valoare de 250 lei și vei primi portofelul Gold Collection o dată cu prima comandă din campania imediat următoare, pentru numai 7 lei.

Pasul 3
Rămâi alături de Oriflame și în cea de-a treia campanie, cumpără produse în valoare de 350 lei și vei primi geanta Gold Collection pentru numai 10 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania imediat următoare.

Ce părere ai de aceste cadouri de bun venit Oriflame din campania 09-10? Eu ador portofelul! 🙂 Dacă îți plac și dorești să le primești, primul pas este SĂ-ȚI CREEZI GRATUIT CONT AICI. Apoi vei primi pe e-mail codul și parola cu care să te loghezi  pe contul tău pentru a plasa prima comandă.

Aștept un comentariu în care să-mi spui care dintre cele 3 cadouri este preferatul tău.

 

 

 

Ți-ar putea plăcea și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *