Produse Oriflame- Preferatele catalogului 01-2018

Multe produse Oriflame care îmi plac se regăsesc în acest catalog. Întotdeauna în luna ianuarie, prețurile din catalogul Oriflame sunt mai mici decât în restul anului. Din experiența mea, am observat că cele mai mici prețuri le vei găsi vara, de Crăciun și în luna ianuarie, când oamenii sunt mai chibzuiți atunci când aleg să facă cumpărături.

De această dată vreau să vă arăt ce produse Oriflame mă încântă pe mine în acest catalog. Cu siguranță mi le voi achiziționa când voi plasa comanda.

#1. Pe primul loc este Parfumul Giordani Gold Essenza. L-am mai avut o dată și mi-a placut extrem, extrem de mult. Are un miros floral-lemnos și este (după părerea mea) cel mai persistent parfum din portofoliul Oriflame. Miroase a flori de portocal și are o concentrație înaltă de parfum. Inclusiv design-ul unic al sticluței indică faptul că este un parfum aparte. În acest catalog îl poți achiziționa la doar 79,99 lei. Codul parfumului este 31816.

Produse Oriflame 1

#2. Baza de machiaj pentru buze The One. Este nou apărută în acest catalog și tare îmi doresc să o încerc. Se aplică înaintea rujului și creează o suprafață netedă care pune în valoare rujul, îl fixează și îl împiedică să „migreze” dincolo de conturul buzelor. Rujul va sta mai mult pe buze, iar culoarea va fi mai intensă. Prețul acesteia este 17,99 lei, iar codul este 33893.

Produse Oriflame 2

#3. Bază protectoare pentru unghii The One. Eu o folosesc precum un lac de unghii. Atunci când m-am săturat sa am unghii colorate și îmi doresc ceva simplu, folosesc baza aceasta. Este transparentă și puțin albicioasă. Se vede extrem de natural și asta îmi place foarte mult. Pe lângă aspectul plăcut, baza de unghii The One îți și întărește unghia, fortifică, protejează și îți netezește imperfecțiunile/zgârieturile unghiei (mai ales dacă ai avut ojă semipermanentă sau gel, iar unghiile tale au avut de suferit).  O poți folosi și sub oja, pentru ca unghia să nu se păteze de la pigmentul puternic al ojei. Prețul este 12,99 lei, iar codul 31030.

Produse Oriflame 4

#4. Tuș de pleoape The One Brush Stroke. Și acesta este nou apărut, însă eu cred că acest tuș este varianta îmbunătățită a vechiului tuș de pleoape de la Very Me. Îmi place mult că pensula este flexibilă și poți aplica cu ușurință tușul, în linie mai groasă sau subțire, după dorință. Găsești tușul în 4 nuanțe: verde, galben, albastru și negru. Prețul este 14,99 lei, iar codul este diferit, în funcție de nuanța pe care o vei alege (găsești codul în catalog).

Produse oOriflame 5

#5. Gel de curățare pentru mâini și corp & Loțiune pentru mâini și corp Essense & Co. În acest catalog sunt la ofertă cele cu aromă de mognolie și smochine sălbatice, însă mai există și cele cu aromă de lămâie & verbină. Îmi plac foarte mult, în special loțiunea pentru mâini și corp. Este atât de plăcut parfumată, intră rapid în piele și hidratează foarte bine. Nu are o textură grasă sau uleioasă. Acesta este genul de produs care odată încercat, va fi nelipsit din trusa ta de cosmetice. Gelul de curățare este 24,99 lei (cod 33452), iar loțiunea 29,99 lei (cod 33454)

Produse Oriflame 6

Acesta sunt doar câteva produse Oriflame din acest catalog care îmi plac foarte mult și pe care mi le voi achiziționa cu siguranță. Dacă ai încercat măcar unul dintre ele, aș fi bucuroasă să-ți aflu părerea, așa că îți aștept cu drag comentariul.

IMPORTANT: Dacă dorești să-ți achiziționezi produse Oriflame cu reduceri între 23%-40%, poți completa gratuit acest formular. Află aici care sunt avantajele acestui cont și ce cadouri de bun venit poți primi.

Produse Oriflame

Ți-ar putea plăcea și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *