Tot ce trebuie să știi despre un machiaj de seară reușit- 2019

Un machiaj de seară reușit are rolul de a-ți pune trăsăturile în evidență și de a sublinia frumusețea naturală cu care ai fost înzestrată. Spre deosebire de cel de zi, acesta este mai sofisticat și puțin mai dificil de realizat, dar cu indicațiile potrivite sunt sigură că oricine ar reuși să-și creeze un machiaj de seară reușit.

De ce produse ai nevoie?

Primer/Baza

Un machiaj de seară trebuie în primul rând să reziste cât mai multe ore, să nu se șteargă în mijlocul evenimentului la care participi. Baza de machiaj are un rol foarte important în acest sens. De asemenea, dacă folosești o bază de machiaj, fondul de ten se va uniformiza mult mai bine pe piele, iar tenul tău va arăta perfect. Sfat: alege un primer apropiat de nuanța fondului de ten, dar potrivit tipului tău de ten (de exemplu, dacă ai tenul gras, alege o bază de machiaj care conține puțină pudră). Dacă îți dorești un efect de iluminare și întinerire, poți folosi cu încredere baza de machiaj Giordani Gold.

Anticearcăn

Acest produs ascunde cu succes cearcănele inestetice, dar trebuie ales în funcție de tipul tău de ten și gradul de acoperire dorit. Sfat: dacă ai un ten uscat, alege un anticearcăn cremă, iar dacă ai un ten gras sau îți dorești o acoperire mai mare, folosește un anticearcăn solid. Acesta se folosește înaintea aplicării fondului de ten sau pentru a corecta surplusul de fard căzut de pe pleoape.

Fond de ten

Acesta trebuie ales în funcție de tipul tău de ten, dar ca recomandare, acesta trebuie să aibă un grad de acoperire mediu, să fie mat și rezistent la transfer. Mai ales dacă este cald afară. Sfat: alege-ți nuanța fondului de ten încercându-l pe linia dintre gât și față. Aplică o „dungă” de fond de ten care începe de pe față și se termină pe gât, iar dacă nu se vede diferența între fondul de ten și pielea ta, înseamnă că ți-ai găsit nuanța potrivită.

Pudră

Aplicarea unei pudre pulbere îți va finisa machiajul, îți va contura trăsăturile și te va scăpa de apariția luciului inestetic.

Eyeliner/Creion de ochi

În funcție de ce machiaj de seară ai ales, eyeliner-ul sau creionul de ochi va oferi privirii tale intensitatea pe care o dorești. Aici există o multitudine de produse din care să alegi. Sfat: dacă alegi un creion de ochi, recomandarea mea este ca după aplicarea lui să îl „blurezi” puțin cu o pensulă care are la vârf un burețel. Dacă faci asta, linia creionul nu va fi atât de dură, iar machiajul va arăta mult mai natural.

Mascara

În funcție de nevoile genelor tale, poți alege un rimel care să-ți confere volum, alungire, sau chiar ambele variante. Sfat: dacă ai genele drepte, poți folosi o ustensilă de arcuire, după care să aplici imediat un gel de fixare al genelor care are totodată și rolul de a-ți hrăni firul de păr.

Fard/Creion de sprâncene

Fără conturul sprâncenelor, un machiaj de seară nu va arăta deloc finisat. Sfat: îți recomand să urmezi linia naturală a sprâncenelor tale, iar daca ești înzestrată cu sprâncene dese, poți folosi cu încredere un fard care să-ți contureze natural forma sprâcenelor. Dacă însă ai goluri în sprâncene, îți recomand un creion, deoarece cu acesta le poți masca fără probleme, pentru a obține un machiaj de seară perfect.

Blush

Fardul de obraz se aplică în funcție de forma feței tale. Acesta poate distruge un machiaj de seară sau te poate face să arăți minunat. Caută pe net să vezi exact cum trebuie să-ți aplici blush-ul, vei găsi foarte multe tutoriale. Sfat: dacă ai tenul rece, alege un blush cu tentă roz, iar dacă ai tenul cald, alege un fard de obraz cu tentă aurie, sau chiar perle bronzante.

Creion de buze și ruj

Un machiaj de seară fără ruj este total nefinisat. Creionul de buze are rolul de a-ți ține rujul la locul lui, să nu migreze pe lângă buze. Alege o nuanță de ruj potrivită cu restul machiajului, iar creionul de buze să fie cât de mult apropiat cromatic de ruj. Sfat: pentru ca rujul să reziste foarte mult, poți aplica o bază de ruj pe buze. Dacă nu ai asa ceva, poți pune puțin fond de ten pe buze înainte de ruj sau chiar creion de buze.

Pentru a-ți fi mult mai ușor la partea practică, am căutat câteva tutoriale relevante care te vor ajuta să-ți creezi un machiaj de seară minunat. Alege-l pe cel care te reprezintă…and have fun.

Dacă dorești să-ți achiziționezi produsele Oriflame cu reducere, completează formularul acesta, loghează-te pe contul personal și bucură-te de produsele tale preferate la preț redus.

cadouri de bun venit oriflame

Ți-ar putea plăcea și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *