Sponsor Oriflame de Crăciun

Dacă dorești să devii Sponsor Oriflame de Crăciun, acesta este cel mai bun moment. Urmează cea mai așteptată perioadă a anului și cu toți suntem nerăbdători să primim, dar mai ales să dăruim cadouri celor dragi. Poate acesta este unul dintre motivele pentru care compania s-a gândit să ofere cele mai minunate cadouri celor care doresc să devină Sponsor Oriflame de Crăciun.

Dacă te hotărăști să devii Sponsor Oriflame în această minunată perioadă a anului, iată ce cadouri ți s-au pregătit.

Invită 2 prieteni/prietene să se alăture în echipa ta Oriflame în CAMPANIA 16, ajută-i să faca Pasul 2 din Programul de Bun Venit, iar tu vei primi pentru 10 lei, un aparat de tuns Remington (cod 122212)  sau un set format din Placă de Păr Remignton+ Uscător de Păr Remington (cod 122211). Cadoul se va primi în campania 01, 2018

Cadouri Sponsori Oriflame de Crăciun

 

Invită 2 prieteni/prietene să se alăture în echipa ta Oriflame în CAMPANIA 17, ajută-i să faca Pasul 2 din Programul de Bun Venit, iar tu vei primi pentru 10 lei, geanta pentru cosmetice Silver (cod 122238). Cadoul se va primi în campania 02, 2018.

Cadourile sunt cumulative, adică pentru 4 prieteni primești 2 cadouri, pentru 6 prieteni primești 3 cadouri, ș.a.

Ce părere ai despre aceste cadouri? 🙂

Dacă dorești să le câștigi, dar nu ești încă înscrisă la Oriflame, te poți înregistra AICI, iar eu te voi contacta pentru informații suplimentare. Acum este cel mai potrivit moment să te alături Oriflame și să începi să-ți dezvolți propria echipă.

Odată cu premiile câștigate în calitate de sponsor Oriflame, vei începe să câștigi mai mulți bani. Te invit să afli cum îți poți începe propria afacere Oriflame și ce câștiguri poți avea din acest business.

Vei începe să cunoști sentimentul plăcut pe care îl ai atunci când îți dezvolți propria afacere. Când pasiunea pentru ceea ce faci îți dă furnicături și emoții, poți realiza lucruri la care nu te-ai fi gândit niciodată.

Te invit cu drag în echipa mea Oriflame. 🙂

 

Ți-ar putea plăcea și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *