Cum să-ți crești numărul de clienți Oriflame

Mulți consultanți Oriflame doresc foarte mult să-și crească numărul de clienți și să facă mai mulți bani pe această cale. Dar unii nu reușesc pentru că, spun ei, nu au cui să arate catalogul. De aceea, am decis să îți ofer câteva sfaturi despre cum îți poți crește valoarea comenzii și numărul de clienți Oriflame.

clienți Oriflame

  1. Lista de nume.

Fă o listă cu toate contactele tale. Poate fi o listă foarte lungă pentru că aici intră toți oamenii cu care ai interacționat măcar o dată în viață. Pot fi contacte apropiate (familie, rude, colegi, prieteni ai prietenilor, etc), contacte îndepărtate, din locurile pe care le frecventezi (persoane de la magazine, farmacii, de unde îți faci tu cumpărăturile, etc.) și contactele online (prieteni și cunoștințe din Social Media). Lista aceasta de nume trebuie actualizată constant cu numele potențialilor tăi clienți. Contactează-i și oferă-le un catalog.

  1. Recomandări

Recomandările mi se par cele mai relevante, iar din experiență, îți pot spune că este o metodă extraordinar de bună pentru a-ți crește numărul de clienți Oriflame. Îți poți întreba cunoștințele, prietenii, chiar și clienții, dacă cunosc pe cineva care ar fi interesat de produse de îngrijire și frumusețe. În cele mai multe cazuri, vei primi cel puțin o recomandare.

3. Folosește chiar tu produse și povestește despre ele. Cu siguanță ai un produs preferat care să se regăsească în catalogul Oriflame. Spune-le prietenelor de ce îți place, cum ți se pare culoarea, textura, etc., iar apoi, cu siguranță își vor dori și ele acel produs.

În concluzie, pentru a avea clienți Oriflame pe termen lung, este foarte important să-ți menții aceea listă de nume cu potențiali clienți și să continui să o extinzi constant. Cum poți face asta? Discută zilnic cu 1-3 persoane noi despre ce cosmetice folosește și oferă-le un catalog Oriflame. Îți doresc succes!

Clienți Oriflame

Ți-ar putea plăcea și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *