Campania de loialitate Oriflame C14-C16, 2018

campania de loialitate Oriflame C14-C16

Campania de loialitate Oriflame C14-C16 este foarte bună. Oriflame ne surprinde tot timpul cu oferte din ce în ce mai bune. Eu nu am mai găsit o astfel de companie care oferă atât de multe cadouri și pune la dispoziție atât de multe oferte clienților lor. Concluzia mea este că Oriflame știe cum să-și mulțumească clienții pentru ca aceștia să plaseze comenzi în fiecare catalog și să fie fideli. Dar hai să vedem ce cadouri primești dacă alegi să plasezi comandă în fiecare campanie C14-C16.

LOIALITATEA MICĂ- 200 LEI

Plasează comenzi de 200 lei (preț de catalog) în fiecare din Campaniile 14, 15 și 16 și vei primi automat apa de parfum Love Potion Secrets pentru numai 9 lei, în comanda din Campania 17. Love Potion Secrets este o apă de parfum ce combină chihlimbarul cremos, lemnul de santal şi aroma de ciocolata albă delicioasă. În mod normal, prețul acestui parfum este 99,90 lei, dar acum este o ocazie minunată să-l primim cu doar 9 lei. Este un cadou motivant pentru a finaliza campania de loialitate Oriflame C14-C16.

Campania de loialitate Oriflame C14-C16

LOIALITATEA MARE- 400 LEI

Plasează comenzi de 400 lei (preț de catalog) în fiecare din Campaniile 14, 15 și 16 și vei primi automat oala Berlinger Haus pentru numai 19 lei, în comanda din Campania 17.  Acesta mi se pare un mega-cadou din campania de loialitate Oriflame C14-C16. Este puțin mai diferit spre deosebire de cadourile oferite până acum în aceste campanii de fidelizare. De curiozitate am căutat pe Emag prețul acestei oale de gătit și ghiciți cât costă. 115 lei :). Deci este un cadou pe care mi-l doresc.

Campania de loialitate Oriflame C14-C16

 

Personal, îmi plac foarte mult aceste cadouri din campania de loialitate Oriflame C14-C16. Ca de obicei, cei de la Oriflame reușesc să-și motiveze consultanții să plaseze comenzi regulat, campanie de campanie! Eu sunt unul dintre ei.

Dacă îți dorești să devii și tu consultant Oriflame pentru a primi tot timpul cadouri, primul pas este să completezi acest formular. După înscriere, vei parcurge Programul de bun venit, iar după finalizarea acestuia poți participa și la programele de loialitate.

Tu ce părere ai despre aceste cadouri, te motivează să parcurgi tot programul de loialitate? Îmi poți scrie un comentariu cu părerea ta.

Campania de loialitate Oriflame C14-C16

Ți-ar putea plăcea și...

2 comentarii

  1. Buna.Sunt reprezentant iar in C15 am terminat Programul de bun venit…intrebarea mea este: pot sa beneficiez de premiile (daca le îndeplinesc) din Campania de loialitate C14-C16?

    1. Buna, Florentina. Daca ai realizat pasul 3 din programul de bun venit in campania 15, poti participa la campania de loialitate care incepe abia dupa C15, deci nu te incadrezi la loialitatea C14-C16. Vei participa la cea care incepe acum din C17. Cu drag, Mihaela Ionita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *