Campanie de loialitate Oriflame C02-C04, 2018

Salutare! Se pare că începem anul acesta în forță din punct de vedere al cadourilor oferite de Oriflame. Atât în ceea ce privește programul de bun venit adresat noilor consultanți, cât și această nouă campanie de loialitate Oriflame, suntem surprinși cu noua colecție Uptown Chic.

campanie loialitate oriflame

Campaniile de loialitate sunt preferatele mele deoarece întotdeauna ni s-au oferit produse minunate. De exemplu, în campania trecută în loialitatea de 200 lei s-a primit o apă de parfum Giordani White Gold, iar în cea de 400 lei un Epilator de la Rowenta. Hai să vedem ce primesc consultanții fideli în această campanie de loialitate Oriflame.

Loialitatea mică- 200 lei

Plasează comenzi de 200 lei (preț de catalog) în fiecare din Campaniile 2, 3 și 4 și vei primi automat ochelarii de soare Uptown Chic pentru numai 9 lei, în comanda din Campania 5.

campanie de loialitate oriflame

Loialitatea mare- 400 lei

Plasează comenzi de 400 lei (preț de catalog) în fiecare din Campaniile 2, 3 și 4 și vei primi automat geanta-plic Uptown Chic pentru numai 19 lei, în comanda din Campania 5.

campanie de loialitate oriflame

Îți reamintesc că noii consultanți care sunt deja în programul de bun venit, nu se pot încadra în campania de loialitate decât după terminarea celor 3 pași din programul de bun venit.

Cum ți se pare această campanie de loialitate Oriflame? Eu abia aștept să primesc geanta, îmi place foarte tare. Fiecare geantă pe care am cumpărat-o sau pe care am primit-o de la Oriflame a fost extrem de bună din punct de vedere calitativ. Materialele sunt groase, interiorul este întotdeauna bine căptușit și realizat cu atenție la detalii. Le recomand cu drag.

campanie de loialitate oriflame

Dacă îți dorești să beneficiezi de toate cadourile și avantajele unui consultant Oriflame, te aștept cu drag în echipa mea. Iar dacă ai vreo nelămurire, îmi poți scrie întrebarea ta într-un comentariu.

Sursă foto: Oriflame România

campanie de loialitate oriflame

 

Ți-ar putea plăcea și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *