Cadouri Oriflame de Bun-Venit C02-C03, 2018

Wow, ce cadouri Oriflame se oferă în campania 02 si 03! Mai că m-aș mai înscrie o dată pentru a beneficia și eu de ele :)). Aceste cadouri minunate le pot obține doar persoanele care se vor înregistra la Oriflame în perioada C02- C03 și vor îndeplini cei 3 pași de mai jos.

Cred ca va fi una dintre cele mai bune campanii de recrutare din acest an. Înainte de a-ți prezenta colecția Uptown Chic, vreau să-ți reamintesc că acesta este felul Oriflame de a-ți ura bun venit în cadrul companiei. Pentru a beneficia de ele, primul pas este să-ți creezi cont Oriflame.

Cadouri Oriflame

Pasul 1: Balsam & tuș The ONE
The ONE este brandul care îți transpune toate trendurile de pe catwalk într-o colecție de makeup.

Înscrie-te la Oriflame, cumpără produse în valoare de 150 lei și vei primi Balsamul de buze cu efect de mărire a volumului The ONE Lip Spa și Tușul de pleoape The ONE Wonder în valoare totală de 57.6 lei, pentru numai 5 lei.

Produsele se livrează automat cu prima comandă din campania următoare.

Cadouri Oriflame

 

Pasul 2: Portofel Uptown Chic
Un portofel chic este un must-have pentru fiecare femeie modernă.

Revino în campania următoare, cumpără produse în valoare de 250 lei și vei primi portofelul Uptown Chic, în valoare de 79.99 lei, pentru numai 7 lei.

Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare.

Cadouri Oriflame

Pasul 3: Geanta Uptown Chic
Poartă această geantă modernă și sofisticată pe străzile orașului și te vei simți ca la o defilare de modă.

Rămâi alături de Oriflame și, în cea de-a treia campanie, cumpără produse în valoare de 350 lei și vei primi geanta Uptown Chic, în valoare de 169.99, pentru numai 10 lei.

Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare.

Cadouri Oriflame

Ce părere ai despre aceste mi-nu-na-te cadouri Oriflame? Mie îmi plac foarte mult, mi se par elegante și pot fi purtate cu ușurință aproape la orice ținută.

Dacă și tu îți dorești cadourile de bun venit din această campanie, tot ce trebuie să faci este să îți creezi contul de consultant aici, iar apoi să îndeplinești cei 3 pași. Pentru orice întrebări, sunt aici. Succes!

PS: pentru a-ți mări șansa de a plasa comenzi mai mari, îți recomand și articolul Cum să-ți crești numărul de clienți Oriflame

Sursă foto și text Oriflame România.

 

Cadouri Oriflame

 

Ți-ar putea plăcea și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *