Cadouri de bun venit Oriflame- WP Standard

Atunci când te decizi să devii consultant, trebuie să știi că în primele tale 3 campanii de la înscriere poți beneficia și de cadouri de bun venit Oriflame, pe lângă reduceri. Este un mod de a ura „Welcome” noilor consultanți. Aceste campanii se schimbă de obicei de la un catalog la altul.cadouri de bun venit Oriflame

Dar în ce constă defapt aceste cadouri de bun venit Oriflame și cum se desfășoară programul? Hai să vedem.

Primul pas

Dacă te înscrii astăzi și plasezi o comandă de minim 150lei, vei primi în coletul următor unul dintre produsele de mai jos, pentru 5 lei. Când plasezi comanda, adaugi codul produsului dorit. Îți poți alege din aceste cadouri de bun venit Oriflame:

A) Rimelul The One Wonderlash,   B) Creionul dermatograf pentru ochi The One Kohl,  C) Șampon& gel de duș North for Men- pentru bărbați.

Al doilea pas

Dacă în a doua comandă  vei avea produse în valoare de 250 lei, îți poti alege unul dintre aceste cadouri de bun venit Oriflame, pentru doar 7 lei. La fel, acestea se primesc în coletul următor. Amintește-ți să treci codul setului dorit pe comandă, altfel vei primi cadoul aleatoriu.  Acum vei primi produsul de la pasul 1.

Opțiunea A- Set de îngrijire Milk and Honey (gama acesta este mi-nu-na-tă). Trebuie să încerci cel puțin un produs din gamă, neapărat! Setul conține săpun lichid și cremă de corp.

Opțiunea B- Șampon și balsam de păr gama Eleo (pentru păr deteriorat- personal tot gama Milk and Honey prefer, însă combin cu uleiul de păr de la Eleo pentru super rezultate)

Opțiunea C- Spumă de ras, balsam după ras și săpun North for Men. Le poți alege pentru a le da cadou unei persoane dragi. Cu siguranță o să-i faci o surpriză. Se va bucura!

 

Al treilea pas

În ultimul pas, dacă ai o comandă de 350lei, îți poți alege un parfum cu 10lei. Cadoul se va primi în coletul următor.  Când vei plasa comanda următoare, nu uita să-ți adaugi codul produsului dorit în coș. Altfel, vei primi cadoul aleatoriu. Acum primești setul de la pasul 2.

Eclat Femme și Giordani White sunt pentru femei, iar Eclat Sport pentru bărbați. Aceste parfumuri cadou sunt foarte populare și iubite de către clienții Oriflame. Eu ador acest parfum pentru bărbați, Eclat Sport. Mi se pare că miroase atât de fresh și…bărbătesc.

Dacă îți dorești aceste cadouri bun venit Oriflame, primul pas este să te înregistrezi gratuit completând acest formular, iar apoi îți recomand să citești acest articol: Cum să plasezi prima ta comandă Oriflame. 

Nu uita că pe lângă cadourile de bun venit, beneficiezi la fiecare comandă și de aceste reduceri.*Observație- ca să poți ajunge la ultimul pas, trebuie să îndeplinești primul și al doilea pas. Menționez asta pentru că eu, atunci când m-am înscris nu am facut pasul 1 si 2, dar la a 3-a comandă voiam să primesc parfumul :)). Deci, trebuie îndepliniți toți pașii, pe rând. 

 

 

 

Ți-ar putea plăcea și...

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *