Cadouri de bun venit Oriflame C16-C17, 2018

cadouri de bun venit oriflame c16-c17

Salutaare! Mihaela Ioniță aici. Vin cu noutăți! Ați văzut ce cadouri minunate oferă compania Oriflame în această perioadă? Astăzi vorbim despre persoanele care aleg să-și creeze cont și să plaseze comenzi în campaniile C16 și C17. Eu mă așteptam ca programul de bun venit din această perioadă a anului să fie wow. De ce? Pentru că întotdeauna cei de la Oriflame și-au dat silința să ofere recompense pe măsură celor care aleg să devina consultanți.

Și știi ce este minunat? Dacă ți-ai creat cont Oriflame în campaniile 13, 14 sau 15 și încă nu ai plasat nici o comandă până acum, și tu te încadrezi în acest program cu cadouri de bun venit Oriflame C16-C17!

Haide să vedem care sunt minunatele cadouri de bun venit Oriflame C16-C17.

Pasul 1 – So Fever
Alătură-te Oriflame și cumpără produse în valoare totală de 150 lei în campania în care te-ai înscris. Revino în campania viitoare și primești, pentru numai 5 lei, unul dintre cele mai populare produse Oriflame – apa de parfum So Fever!

Sursă imagine: Oriflame.ro

Pasul 2 – Portofelul Woven
Revino în campania imediat următoare înscrierii și cumpără produse în valoare totală de 250 lei. În prima comandă din următoarea campanie vei primi, pentru numai 7 lei, portofelul Woven.

Sursă imagine: Oriflame.ro

Pasul 3 – Geanta Woven
Rămâi alături de Oriflame și în cea de-a treia campanie și cumpără produse în valoare de 350 lei și vei primi, o dată cu comanda din campania următoare, geanta Woven pentru numai 10 lei.

 

Sursă imagine: Oriflame.ro

Programul de bun venit este un mod de a-ți spune „bine ai venit în comunitatea Oriflame” și „felicitări, te-ai înscris, ai făcut o treabă excelentă, iar noi te premiem cu aceste cadouri”. Recunoașterea este unul dintre lucrurile de care te vei bucura din plin alături de Oriflame.

Dacă deja te-ai hotărât că ți-i le dorești cu orice preț, primul pas este să-ți creezi aici cont gratuit Oriflame. Apoi, răsfoiește și distribuie catalogul online prietenelor tale pentru a strange o comandă. Te aștept cu drag în echipa mea Oriflame.

Tu ce părere ai despre aceste cadouri de bun venit Oriflame C16-C17? Îți aștept părerea în comentarii,

Pe curând!

Cadouri de bun venit Oriflame C16-C17

Ți-ar putea plăcea și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *