Cadouri de Bun-Venit Oriflame C13- C14 2018

În această toamnă Oriflame ne surpinde cu cadouri minunate! Iată ce cadouri de bun-venit poți primi dacă îți creezi cont Oriflame în campaniile C13-C14 și plasezi comenzi.

Pasul 1

Alătură-te Oriflame și cumpără produse în valoare totală de 150 lei în campania în care te-ai înscris. Revino în campania viitoare și primești, pentru numai 5 leisetul Love Nature format din gel de duș exfoliant & loțiune de corp.

Pasul 2

Revino în campania imediat următoare înscrierii și cumpără produse în valoare totală de 250 lei. În prima comandă din următoarea campanie vei primi, pentru numai 7 lei, apa de parfum Love Potion.

Pasul 3

Rămâi alături de noi și în cea de-a treia campanie și cumpără produse în valoare de 350 lei și vei primi, o dată cu comanda din campania următoare, Tigaia Flip 26cm Berlinger Haus pentru numai 10 lei.

Dacă îți dorești aceste cadouri, primul pas este să-ți creezi cont Oriflame. După completarea formularului, vei primi pe e-mail codul de consultant și parola cu care să te loghezi pe contul tău Oriflame. Acum te vei bucura de reduceri la fiecare comandă. 

Ți-ar putea plăcea și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *