Cadouri BUN VENIT Oriflame

cadouri de bun venit Oriflame

Cadouri de bun venit Oriflame – aceste premii sunt un mod de a-ți răsplăti dorința de a te înscrie la Oriflame, dar și un impuls pentru a plasa comenzi în primele trei campanii. Aceste cadouri de bun venit Oriflame se schimbă de la un catalog la altul, astfel că cei care se înscriu acum pot beneficia de alte cadouri spre deosebire de cei care își creează cont Oriflame în campania următoare.

Iată ce cadouri de bun venit Oriflame primești dacă te înregistrezi în perioada C09-C10 (18.06.2019-29.07.2019).

PAS 1: Înscrie-te la Oriflame, cumpără produse din catalogul C9 sau C10, în
valoare de 150 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi cu doar 5 lei Tuş-stilou pentru pleoape & Ruj Colour Obsession The ONE, în valoare de 77.80 lei.
Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania imediat următoare. IMPORTANT: nu uita sa plasezi comanda în campania imediat următoare, altfel vei pierde cadoul.

Cadouri de bun venit Oriflame
Sursă foto: Oriflame România

PAS 2: Revino în campania următoare, cumpără produse din catalogul C10 sau C11 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)** în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi portofelul Linnea, în valoare de 79.99 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania imediat următoare, pentru numai 7 lei. Portofelul are închidere cu fermoar, 2 compartimente deschise, 4 compartimente pentru carduri și buzunar pentru monede cu fermoar. Este chic și are un design ce iese în evidență.

Cadouri de bun venit Oriflame
Sursă Foto: Oriflame România

PAS 3: Rămâi alături de Oriflame şi, în cea de-a treia campanie, cumpără produse din catalogul C11 sau C12 (în funcţie de campania în care te-ai înscris) în valoare de 350 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi geanta Linnea, în valoare de 169.99. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania imediat următoare, pentru numai 10 lei. Geanta are închidere metalică aurie în exterior, 1 compartiment mare cu închidere fermoar & 2 buzunare deschise, curea de umăr reglabilă & detașabilă. Dimensiunea genții este 34.5 x 13.3 x 26 cm. Se potrivește perfect cu portofelul și este ușor de accesorizat cu orice outfit.

Cadouri de bun venit Oriflame
Sursă foto: Oriflame România

Devino și tu consultant Oriflame și te poți bucura de aceste cadouri de bun venit Oriflame. Tot ce trebuie să faci este să completezi acest formular și vei primi automat pe e-mail codul de consultant și parola pentru logare. Iar avantajul principal este că vei beneficia la fiecare comandă de reduceri și îți vei achiziționa produsele Oriflame sub prețul de catalog.

Cadouri de bun venit Oriflame

CADOURI DE BUN VENIT ORIFLAME TRECUTE

Iată ce cadouri de bun venit Oriflame primești dacă te hotărăști să te alături echipei în campania C05 (26.03.2019-15.04.2019) și să plasezi prima comandă de minim 150 lei. Acesta este după părerea mea unul dintre cele mai grazave programe cu cadouri de bun venit Oriflame.

Pasul 1

Alătură-te Oriflame și cumpără produse în valoare totală de 150 lei din Catalogul 5. Revino în campania viitoare și primești, pentru numai 5 lei, setul format din mascara The ONE Eyes Wide Open şi crema de mâini calmantă cu ulei de arnică!

Pasul 2

Revino în campania următoare înscrierii și cumpără produse în valoare totală de 250 lei din Catalogul 6. În prima comandă din următoarea campanie vei primi, pentru numai 7 lei, pătura pentru picnic. 

Pasul 3

Rămâi alături de noi și în cea de-a treia campanie și cumpără produse în valoare de 350 lei din Catalogul 7 și vei primi, o dată cu comanda din campania următoare, rucsacul de picnic pentru numai 10 lei.

Ce părere ai despre aceste cadouri de bun venit Oriflame? Dacă îți dorești să fie ale tale, completează formularul de înscriere de aici, plasează prima comandă de minim 150 lei și vei realiza cu succes primul pas din acest program minunat.

cadouri de bun venit oriflame