Cadouri BUN VENIT Oriflame

Cadouri de bun venit Oriflame – aceste premii sunt un mod de a-ți răsplăti dorința de a te înscrie la Oriflame, dar și un impuls pentru a plasa comenzi în primele trei campanii. Aceste cadouri de bun venit Oriflame se schimbă aproape de la un catalog la altul, astfel că cei care se înscriu acum pot beneficia de alte cadouri spre deosebire de cei care își creează cont Oriflame în campania următoare.

Iată ce cadouri de bun venit Oriflame primești dacă te hotărăști să te alături echipei în campania C05 (26.03.2019-15.04.2019) și să plasezi prima comandă de minim 150 lei. Acesta este după părerea mea unul dintre cele mai grazave programe cu cadouri de bun venit Oriflame.

Pasul 1

Alătură-te Oriflame și cumpără produse în valoare totală de 150 lei din Catalogul 5. Revino în campania viitoare și primești, pentru numai 5 lei, setul format din mascara The ONE Eyes Wide Open şi crema de mâini calmantă cu ulei de arnică!

Pasul 2

Revino în campania următoare înscrierii și cumpără produse în valoare totală de 250 lei din Catalogul 6. În prima comandă din următoarea campanie vei primi, pentru numai 7 lei, pătura pentru picnic. 

Pasul 3

Rămâi alături de noi și în cea de-a treia campanie și cumpără produse în valoare de 350 lei din Catalogul 7 și vei primi, o dată cu comanda din campania următoare, rucsacul de picnic pentru numai 10 lei.

Ce părere ai despre aceste cadouri de bun venit Oriflame? Dacă îți dorești să fie ale tale, completează formularul de înscriere de aici, plasează prima comandă de minim 150 lei și vei realiza cu succes primul pas din acest program minunat.

cadouri de bun venit oriflame