Despre mine

Bună. Eu sunt Mihaela.

Mă bucur că ai ajuns pe blogul meu și sper să-ți fie cu folos.

Să-ți spun câteva lucruri despre mine și despre cum te pot ajuta.

Îmi place simplitatea, în lucruri, în oameni, în tot. Cred că aceasta face lucrurile să fie deosebite. Îmi place să învăț, să devin o variantă a mea din ce în ce mai bună;  îmi place să fiu optimistă și bineînțeles, îmi plac cosmeticele! Mă simt entuziasmată de fiecare dată când sunt înconjurată de tot ce înseamnă cosmetice. Mai ales când afli că poți face bani cu ele.

În primul rând, blogul aceste este un mod de a povesti online ce înseamnă Oriflame.  Aici îți ofer informații din experiența mea personală, din informațiile pe care le-am acumulat eu în 6 ani. Pe blog găsești materiale valoroase care te ajută să devii un bun consultant și ești la curent cu tot ce înseamnă Oriflame: reduceri, cataloage, noutăți, cadouri, evenimente, s.a.  Dacă dorești să te înscrii la Oriflame și să devii consultant, eu îți stau aproape și te învăț personal, pas cu pas, tot ce ai nevoie să știi.

Vreau să-ți arăt cum funcționează Oriflame, să cunoști produsele, să înveți cum acționează ele și bineînțeles, cum să le vinzi. Aici afli răspunsurile la întrebările pe care le ai la început de drum. Pe scurt, vei știi cum să fii un adevărat consultant în frumusețe.

Primul pas pe care trebuie să-l faci este să te abonezi la Newsletter, astfel încât să vezi toate articolele nou postate și să fii informată.

 

Află mai multe lucruri despre mine și cum am început să fac Oriflame.

poza-profillll